بایننس کوین با نام اختصاری BNB، رمزارزیست که توسط صرافی بزرگ بایننس (Binance) عرضه شده است. کاربران بایننس به واسطه این کوین میتوانند از مزایایی مثل کم شدن کارمزد معاملات، افزایش احتمال دریافت توکنهای IEO (عرضه اولیه صرافی : Initial Exchange Offering ) بهره مند شوند.
در این مطلب به بررسی بایننس کوین، ویژگی ها و مزایای آن میپردازیم. در ادامه با ما همراه باشید.
تاریخچه قیمت BNB یا بایننس کوین
زمانی که توکنBNB تازه در این صرافی عرضه شد، با قیمتی حدود۰.۱ دلار معامله می شد.
عملکرد خوب بایننس موجب بالا رفتن میزان محبوبیتش بین کابران شد و باعث شد قیمت بایننس کوین تا ۲۵ دلار هم افزایش یابد. همین امر موجب شد که صرافی بایننس خیلی سریع به محبوبیت برسد.
فعالیتهای صرافی تاثیر زیادی بر ارزش توکن BNB دارد. به همین دلیل این ارز دیجیتال کمترین افت ارزش را در بازار نزولی ۲۰۱۸ داشت و با شروع سال ۲۰۱۹، رشد بسیار عالی را تجربه کرد.
در ابتدای ۲۰۱۹ این توکن کار خود را با قیمت ۶ دلار آغاز کرد و در زمان نگارش این متن قیمت یک واحد BNB معادل 616 دلار می باشد.
تاریخچه صرافی بایننس

بنیان گذار صرافی بایننس “چانگ پنگ ژائو” ملقب به CZ از چهرههای فعال و ثروتمند و شناخته شده جامعه ارزهای دیجیتال است. بایننس بزرگترین صرافی از نظر حجم مبادلات روزانه است و همچنین نسبت به دیگر صرافی های ارزدیجیتال، بسیار مورد اعتماد است.
چانگ پنگ ژائو در سال 2005 سیستم معاملاتی به نام فیوژن، برای کارگزاران طراحی کرد و همچنین در سال 2013 ، به پروژه کیف پول بلاک چین دات اینفو پیوست .
در اولین پیش فروش اولیه سکه ICO (عرضه اولیه سکه : Initial Coin Offering ) بایننس در تاریخ 14 ژولای 2017 که به مدت 13 روز طول کشید، 100 میلیون توکن به فروش رفت و 15 میلیون دلار از فروش توکن ها جمعآوری شد.
صرافی بایننس در چین کار خود را شروع کرد اما به دلیل ممنوعیت خرید و فروش ارزهای دیجیتال در این کشور مجبورشدند ، سرورها و تشکیلات خود را به ژاپن منتقل کرد. همچنین در مارس 2018، دفاتر خود در تایوان را گسترش داد.
صرافی بایننس در آوریل 2018 به دلیل سختگیری های کشور چین و ژاپن کار خود را به کشور مالت منتقل کرد.
بایننس مسیر طولانی خود را در مدت کوتاهی طی کرده است که این موفقیت را مدیون تجربیات و زحمات چانگپنگ ژائو است.
این صرافی سرعت رشد بالایی داشت که باعث شد شرکت های بزرگی مانند اپل، گوگل، اوراکل، پیپل و… آن را یک تهدید به شمارآورند.
بلاکچین صرافی بایننس
در سال ۲۰۱۹، بلاک چین بایننس آزمایش و راهاندازی شد که در واقع برای اجرای صرافی غیرمتمرکز بایننس (Binance DEX) بود . به گفته مدیر بایننس، مهم ترین عوامل در این بلاکچین، سرعت و توانایی مدیریت حجم عظیم تراکنشهاست و افزودن قابلیتهای مختلف در اولویتهای بعدی قرار دارند.
در آوریل ۲۰۱۹ بلاک چین بایننس به صورت رسمی راهاندازی شد و انتقال بایننس کوین ها از بلاکچین اتریوم را نیزفراهم کرد.
در این بلاکچین زمان ایجاد بلاک یک ثانیه بوده که میتوان بیش از هزاران تراکنش در ثانیه را انجام داد.همچنین برای افزایش سرعت انجام معاملات، تعداد کمی تاییدکننده در نظر گرفته شده است.
جالب است بدانید که معماری و ساختار اصلی بایننس چین از بلاک چین کاسموس (Cosmos) گرفته شده است.
در ادامه قصد داریم به بررسی ویژگی ها و مزایای صرافی بایننس بپردازیم.
ویژگی ها و مزایای بایننس و بایننس کوین

از جمله ویژگی ها و مزایای صرافی بایننس میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- کنترل مستقیم بر دارایی : سرمایه کاربران بایننس توسط خودشان نگهداری میشود.
- امنیت بالا : کنترل کلیدهای خصوصی برعهده خود کاربران است. همچنین یکی از ویژگیهای معروف صرافی بایننس، ایجاد CAPCHA از طریق یک بازی پازل است که موجب بالا رفتن امنیت و جلوگیری از هک رمز عبور میشود.
- سرعت بالا : ازنظر پاسخگویی سریع و عملکرد بالا از بسیار مناسب است.
- کاربر پسند : تجربه کاربری بهینه، همانند سایت اصلی بایننس.
- کم هزینه : هزینه پایین کارمزد تراکنش.
- آسان سازی ورود به عرضه اولیه : کاربران با داشتن بایننس کوین یا توکن های BNB شانس خود برای دریافت توکن پروژهها افزایش میدهند.
- زیرمجموعه گیری سودمندانه : رفرال (معرف) در بایننس به این صورت عمل میکند که اگر هر کاربر با لینک رفرال دیگری ثبتنام کند ۲۰ درصد از کمیسیون تراکنش های کاربر به فرد رفرال دهنده تعلق میگیرد.
- تخفیف های به صرفه : استفاده از توکن بایننس دارای سطح های مختلفی از تخفیفات در تریدهای صرافی بایننس میباشد به این صورت که سال اول ۵۰ درصد، سال دوم ۲۵ درصد، سال سوم ۱۲.۵ درصد، سال چهارم ۶.۲۵ و در سال پنجم به بعد این تخفیف دیگر وجود ندارد.
مطالب مرتبط
توکن دای (DAI) چیست؟ صفر تا صد استیبل کوین دای
۲۶ مرداد ۱۴۰۰دش (Dash)چیست ؟ تاریخچه ارز دیجیتال دش (DASH)
۳۰ خرداد ۱۴۰۰نئو NEO چیست؟ تاریخچه بلاکچین نئو
۲۹ خرداد ۱۴۰۰